Retourneren

deKookboekenwinkel.nl neemt producten terug en restitueert u het aankoopbedrag wanneer aan onderstaande voorwaarden wordt voldaan:

1. Het verzoek tot terugname wordt binnen 30 dagen na aankoop gedaan, waarbij het originele aankoopbewijs wordt overgelegd. Na het verzoek tot terugname van het product heeft de klant nogmaals 14 dagen de tijd voor het retourneren van het product. Stuur een e-mail naar: klantenservice@dekookboekenwinkel.nl met de volgende gegevens

  • naam
  • ordernummer/factuurnummer

2. Het product is bij deKookboekenwinkel.nl gekocht en behoort niet tot een speciale aanbieding of verkoopactie.
3. Het betreffende product behoort tot het standaard assortiment.
4. Het product is niet gebruikt en de verpakking is onbeschadigd. Het product is als nieuw en bevindt zich in verkoopbare staat.
5. Er gelden geen afwijkende retourvoorwaarden die op het moment van uw aankoop expliciet zijn gecommuniceerd en met u zijn overeengekomen.
6. Terugname van uw aankoop en restitutie van uw aankoopbedrag vindt plaats op dezelfde wijze als de manier waarop uw aankoop heeft plaatsgevonden, tenzij anderszins wordt overeengekomen met de klantenservice van deKookboekenwinkel.nl. Uw verzoek tot terugname kunt u doen bij de klantenservice van deKooboekenkwinkel.nl.

Voor retourname gelden de algemene voorwaarden van deKookboekenwinkel.nl.
Bovenstaande bepalingen zijn een verkorte weergave hiervan. Op verzoek verstrekt de klantenservice van deKookboekenwinkel.nl u graag een exemplaar.

Terugbetaling

Indien de consument een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds terug ontvangen is door de webwinkelier of sluitend bewijs van complete terugzending overlegd kan worden. Terugbetaling zal geschieden via dezelfde betaalmethode die door de consument is gebruikt tenzij de consument nadrukkelijk toestemming geeft voor een andere betaalmethode.

Kosten van retourneren
U kunt het product gratis retourneren (zolang de bovenstaande voorwaarden van toepassing zijn) naar Zweeloostraat 91, 2545 VC te Den Haag.

E-mail ons hiervoor op klantenservice@dekookboekenwinkel.nl of bel ons op 085 004 1298

(bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur)

Gratis Verzending Vanaf €50
Voor 15:30 Besteld? Bezorgd Binnen 1 Werkdag
Gratis Binnen 30 dagen Retourneren
Winkelwagen 0